Volle bak!

Het was volle bak in het muziekgebouw van de omroep afgelopen donderdagavond. Tijdens deze feestelijke avond werden maar liefst meer dan 400 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het was een mooie avond met verschillende sprekers en een optreden van het Hilversumse koor.

Speciale aandacht was er voor de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van het jaar! De award is gegaan naar ‘Andre Vollebregt’ van de Dierenambulance en naar de ‘Erfgooiersspeeltuin’. Het sterrengala was de afsluiting van de campagne om vrijwilligerswerk extra onder de aandacht te brengen onder de Hilversummers.

Met een warm gevoel kijken wij terug op deze avond. Bedankt sterren van Hilversum!

 

 

Op donderdagavond 7 december organiseert de gemeente Hilversum een sterrengala voor alle vrijwilligers. Ben jij vrijwilliger? Dan ben je van harte uitgenodigd! Kom gezellig samen met een andere vrijwilliger en word tijdens deze feestelijke avond in het zonnetje gezet. De rode loper ligt voor je uit.

Programma

18:45 Ontvangst
19:30 Warm welkom door onze wethouder zorg en samenleving Gerben van Voorden
20:00 Rick de Leeuw, auteur van het boek "Nooit alleen," neemt ons mee in het waarom zorgen voor de ander zorgen, voor jezelf is.
20:30 In gesprek met vrijwilligers.
20:50 Uitreiking vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar.
21:15 Feestelijke afsluiting met hapjes en drankjes.

Locatie

Muziekcentrum van de Omroep (MCO) Hilversum, Heuvellaan 33

Parkeren en toegankelijkheid

Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) is goed bereikbaar met zowel de auto als het Openbaar Vervoer.

Per auto
Te bereiken vanaf de Ring Hilversum, sla af bij de Watertoren op de Godelindeweg. Op onze eigen parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren: (P1 – Heuvellaan, P2 – Steijnlaan).

Per trein
Het MCO is 10 minuten lopen van station Hilversum Mediapark: loop om het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid heen rechtsaf de Insulindelaan op en ga bij de watertoren linksaf.

Per bus
Vanaf Hilversum CS: De Heuvellaan bevindt zich op 5 minuten lopen van de bushalte Trompenbergerweg (bus 105 richting Bussum of 106 richting Weesp).

Parkeren
Het gebouw beschikt over twee eigen parkeerplaatsen, met ruimte voor meer dan 100 auto’s, die er gratis kunnen parkeren. De route naar de parkeerplaatsen staat in de omgeving duidelijk aangegeven (P1 aan de Heuvellaan, P2 aan de Steijnlaan).

Mindervaliden
Het MCO-gebouw is toegankelijk voor mensen met een rollator of mensen in een rolstoel en beschikt over een mindervalidentoilet met alle faciliteiten, inclusief alarm. Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het Muziekcentrum van de Omroep, of hulp nodig hebben bij het parkeren of bij het betreden van het gebouw, dan kunt u ons een mailtje sturen (info@mco.nl) of tijdens kantooruren bellen met de receptie (035-67 14 100).

 

Veelgestelde vragen

 • Ik heb me aangemeld voor het sterrengala. Mag ik mijn partner, vriendin, dochter of buurvrouw meenemen?

  Je mag alleen iemand meenemen die vrijwilligerswerk doet. Deze persoon moet zichzelf aanmelden via de website. Je kan dus niet zomaar iemand meenemen.

 • De persoon die ik mee wil nemen kan zichzelf niet aanmelden. Hoe kan ik een tweede persoon aanmelden?
  Jij kan een tweede persoon aanmelden. Zorg er wel voor dat je duidelijk de naam van die persoon invult en wat voor vrijwilligerswerk hij/zij doet.
 • Wat moet ik aantrekken voor de avond?
  De kledingstijl is feestelijk. Trek iets aan waar jij je goed en stralend in voelt.
 • Als ik me heb aangemeld, maar toch wegens omstandigheden niet kan komen, waar moet ik dit laten weten?
  Dan gaan we je missen! Als je toch niet kan komen, mail dan naar: sterren@hilversum.nl.
 • Ik wil niet op een foto of video staan. Wat moet ik doen?
  Door je aan te melden voor het Sterrengala, geef je toestemming dat er tijdens het gala foto's en video’s van jou kunnen worden gemaakt.
 • Als ik niet kan komen door omstandigheden, mag ik dan mijn kaartje aan iemand anders geven?
  Het is niet de bedoeling dat je je kaartje aan iemand anders geeft. Als je niet kunt komen, mail dan naar sterren@hilversum.nl. Wij maken graag iemand op de wachtlijst blij met jouw kaartje.
 • Tot wanneer kan ik stemmen?
  Je kunt tot uiterlijk 23 november stemmen. Daarna wordt er door een jury besloten wie de Vrijwiliger en Vrijwilligersorganisatie van het Jaar zijn. De uitreiking vindt plaats tijdens het gala.
 • Hoe vaak kan ik stemmen?
  Je kunt op 1 vrijwilliger en 1 vrijwilligersorganisatie stemmen.
 • Wat zijn de criteria voor vrijwilliger en organisatie van het jaar?
  De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan die persoon of organisatie die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor de gemeenschap in Hilversum. De genomineerde moet woonachtig zijn in de gemeente Hilversum en zich in zetten binnen de gemeentegrenzen. De genomineerde mag de afgelopen vijf jaar geen vrijwilligersprijs hebben gekregen. Het lokaal maatschappelijk belang moet gediend worden. Het gaat om vrijwilligerswerk zonder geldelijke beloning of tegenprestatie. Het maakt niet uit hoelang een vrijwilliger actief is. Het gaat om de maatschappelijke waarde.